Yogales in het centrum van Arnhem

Yoga in het Spijkerkwartier
Maandag, dinsdag, donderdag van 19:45 tot 21:00 uur.
Boek nu een les!

Hatha yoga met veel persoonlijke aandacht

Docent

Yoga is al 25 jaar mijn passie. Ik ben begonnen met Iyengar yoga toen ik 20 was. Ik volgde op dat moment de opleiding ‘docentdansexpressie.’ En raakte geblesseerd. Mijn bilspier was totaal verkrampt na een half jaar doordat ik compleet mijn fysieke grenzen negeerde en mijn lijf te veel vroeg . De norm op de opleiding was “niet kniezen bij pijn maar door drukken”. Een zeer gewelddadige manier om met je lijf om te gaan. Het was voor mij de juiste keuze om na een jaar pijn, te stoppen met deze opleiding.

Ik ben in die 25 jaar altijd yoga blijven doen. 6 jaar geleden ben ik begonnen met les geven aan mijn leerlingen. Ik was docent beeldedevorming . Later aan wat vrienden. Inmiddels heb ik een docenten opleiding afgerond. Docent hatha yoga.

Yoga staat voor geweldloosheid. Yoga gaat over de waarheid zien en voelen. Je bewust zijn van de ademhaling, jou lichaam en gedachtes tijdens het beoefenen van de verschillende asana’ s. Geweldloos zijn. Met respect omgaan met jezelf en de ander. Daarnaast helpt het beoefenen van asana,s met enige regelmaat, je sterker en flexibeler te maken. Gedragen door ademhaling, kennis en focus van en in jou lichaam. Dit is wat ik met liefde wil doorgeven.